~MéL Yeni Miley Fanı
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 27 Nerden : Bursa.
| Konu: ●Nickelodeon● Ptsi Mayıs 24, 2010 10:15 pm | |
| Nickelodeon (Nick), ABD'de 1979'da yayın hayatına başlayan TV kanalı. Günümüzde Güneydoğu Asya, Avrupa, Latin Amerika ve Afrika'da yayın yapmaktadır. Amerikan kablo televizyon şebekesi olan Viacom International, kanalı 1979 yılında "Pinwheel" adıyla kurmuştur. Bu ad 1981 yılına kadar kullanılmıştır. Kanal birçok farklı ülkede, Nick, Nickelodeon İngiltere ve Avustralya'da dahil olmak üzere bulunur. Nick'de birkaç kuşak halinde, Nick Nite, Teenick, ve Nick Jr gibi kanal kadar paylaşılmışsa yaşları 7 ile 14,olan çocuklara odaklanır. Nick at Nite gençler veya yetişkinler için Nick Jr ifade çocukların yaşları 2 ile 6 duruyor. Teenick olan gençler, preteens yaşları 10-17 hedeflemektedir. 2006 yılından bu yana, Nickelodeon MTVN Çocuk ve Aile Grubu Başkanı Talkım Zargham] tarafından idare edilmiştir.Digitürk tarafından alınan karar gereğince 23/5/2010 tarihinde digitürk üzerinden yayın yapmayı bırakmış bulunmaktadırlar. Çok yakında MTV Türkiye ve Nickelodeon (Türkiye) Tivibu da yayın yapmaya başlayacaklardır.
Nickelodeon Klasikleri Hey Arnold! Rugrats The Wild Thornberrys Spongebob Squarepants As Told By Ginger Avatar: Son Havabükücü Jimmy Neutron Rocket Power Danny Phantom The Fairly OddParents Back at the Barnyard Kappa Mikey Ricky Sprocket The Mighty B! Madagaskar Penguenleri Fanboy & Chum Chum
Nick Jr. kuşağı Blue's Clues Wonder Pets Dora The Explorer Go Diego Go Umizoomi
Teenick kuşağı Unfabulous Drake & Josh iCarly Zoey 101
| |
|
CLam~ Admin
Mesaj Sayısı : 149 Kayıt tarihi : 20/05/10 Yaş : 32 Nerden : Uçurumdan =)
Kişi sayfası Rep Puanı: Sonsuz
| |
~MéL Yeni Miley Fanı
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 27 Nerden : Bursa.
| Konu: Geri: ●Nickelodeon● Salı Mayıs 25, 2010 4:44 pm | |
| Aynen. Her zaman. *-* | |
|
#NoName# Yeni Miley Fanı
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 22/05/10 Yaş : 27 Nerden : Justin'in Kalbinden mi ? Yoksa Emma'nın yanından mı bilmiyorum xD
| Konu: Geri: ●Nickelodeon● C.tesi Mayıs 29, 2010 10:39 am | |
| Unfabulous Drake & Josh iCarly Avatar: Son hava bükücü
Ben bunları seviyorum xD | |
|
Miss.Cyrus. Yeni Miley Fanı
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 08/06/10 Yaş : 28 Nerden : sonsuzLuktaN
Kişi sayfası Rep Puanı:
| Konu: Geri: ●Nickelodeon● Çarş. Haz. 09, 2010 12:15 pm | |
| Ben asla bu iki'liyi kaçırmam ; Spongebob Squarepants Unfabulous saol | |
|